• SDVB BC uitje naar Alkmaar 15 december gecanceld!

  18 nov 2021
 • Beste SDVB BC leden,

  Vanwege de nieuwe maatregelen is de onderste berichtgeving voor a.s. 15 december gecanceld.
  We proberen de wedstrijd door te schuiven naar begin 2022, onze voorzitter en Afas doen hun uiterste best voor een nieuwe wedstrijd begin 2022.


  Vorige week verstuurde ik de uitnodiging voor een SDVB BC uitje naar Alkmaar voor woensdag 2 december, gezien de corona regels mag er sowieso tot en met 4 december GEEN publiek in stadions komen. Gezien wij als SDVB BC toch graag nog éénmaal dit jaar iets willen doen heeft onze diamanthaan AFAS op woensdag 15 december de skybox alsnog geheel ter beschikking willen stellen aan SDVB BC! Echter is dit een KNVB Beker wedstrijd tegen Heracles.

  Dus op woensdag 15 december hopen wij af te reizen naar Alkmaar om met elkaar te dineren in de AFAS-skybox en om 20.00 uur business seats te genieten van de KNVB Bekerwedstrijd AZ – Heracles.

  Zoals jullie weten is het AFAS Stadion volledig vernieuwd en is AFAS het laatste seizoen hoofdsponsor van deze prachtige voetbalclub. Een reden te meer om je kans te verzilveren tijdens dit SDVB BC event.

  Het programma is als volgt:

  16.30 uur inchecken met geldig QR-bewijs in AZ-spelersbus op ons sportpark Norschoten te Barneveld
  17.00 uur vertrek naar AFAS Stadion Alkmaar
  18.15 uur aankomst AFAS Stadion Alkmaar
  19.30 uur diner in AFAS-skybox
  20.00 uur wedstrijd bekijken vanuit de seats AFAS-skybox
  22.00 uur einde wedstrijd vertrek richting Barneveld
  23.15 uur aankomst Barneveld

  Helaas kunnen we maar met 42 personen in de spelersbus van AZ naar Alkmaar maar mag ik tevens ook niet meer gasten hebben in de AFAS-skybox.

  Dit keer starten we met deelname van 1 persoon per bedrijf/sponsor, wil je nu graag met meerdere personen, stuur mij dan even apart een mailtje van de personen die je mee zou willen nemen. Ik zet deze even op de wachtlijst en één week voor tijd kom ik daar eventueel op terug.

  DE DEELNEMERS DIE AL HEBBEN INGESCHREVEN BLIJVEN INGESCHREVEN STAAN OF JE KAN ECHT NIET DEZE DAG, DAN HAAL IK JE UIT HET EVENT!

  Hier de link om in te schrijven: https://forms.gle/3ffMhLFJPTDxG3y18

  Namens het SDVB BC bestuur een sportieve en ondernemende groet en graag tot ziens in de AZ bus,

  Herman Zondag
  Voorzitter SDVB Business Club

  herman.zondag@afas.nl

rfwbs-slide