• SDVB JO17-3 in het "nieuw" haalt eerste 3 punten binnen!

12 sep 2022
  • 100922 jo17-3
  • Mijnwedstrijdverslag:

SDVB JO17-3 in het "nieuw" haalt eerste 3 punten binnen!

De tweede wedstrijd voor de JO17-3 is tegen SDCP Putten JO17-2 prima weersomstandigheden voor een potje voetbal.
    Voordat de wedstrijd begint krijgen ze nieuwe shirts en trainingspakken uitgereikt door Remco de Boer tevens leider van het team van Schildersbedrijf de Boer voor nieuwbouw of onderhoud aan uw woning kantoor of bedrijfspand bent u bij ons aan het goede adres.
    Door: Ediwn Kamphorst

SDVB JO17-3 in het "nieuw" haalt eerste 3 punten binnen! 2  SDVB JO17-3 in het "nieuw" haalt eerste 3 punten binnen! 3

De elf die starten zijn Doel Sander Rechtsback Brent Laatste man Moussa Voorstopper Devlin Linksback Jelte Rechtsmid Milan Midmid Luuk Linksmid Martan Rechtsvoor Nelanio Spits Daniel en Linksvoor Lass en op de bank Lucas verdediger Lucas aanvaller en Justin. Het fluitsignaal heeft geklonken en we kunnen beginnen. SDCP start fel maar Sander onderschept aanval. Eerste minuten zijn wat afwachtend van beide kanten. Toch krijgt SDVB in de 6e minuut een prima mogelijkheid via Nelanio die de kwaliteit van de keeper op de proef stelt maar hij red goed. Later het eerste gevaar van SDCP via een vrije trap maar gaat naast. Niet veel later moet Sander handelend optreden om een treffer te voorkomen.

De grootste kracht en gevaar zijn de snelle aanvallers van SDVB met Daniel in de punt die de verdedigers handen vol werk bezorgd. En dan valt in de 19e minuut de 1 – 0 voor SDVB Nelanio op wilskracht door en Moussa rond af. Zowat valt de 2 – 0 back Jelte bedient Nelanio die op avontuur gaat maar keeper staat op zijn post. SDCP blijft verbeten naar de gelijkmaker zoeken maar Sander heeft ballen tegenhouden op zijn cv staan. In de 25e minuut moet SDVB met 10 man verder na een rode kaart dat wordt werk aan de winkel. Maar de aanvallers blijven ongrijpbaar voor SDCP die op een counter blijven gokken Nelanio de 16 in gevloerd strafschop wordt onberispelijk binnen gewerkt door aanvoerder Luuk 2 – 0. De hardwerkende Nelanio wordt vervangen door een andere aanvaller Lucas.

Tweede helft ondanks dat SDVB met tien staat heeft de ploeg het betere spel. Middenvelders Luuk Milan en Lass strijden voor elke meter en nu ook wordt en weer goed druk gezet Milan veroverd de bal op de keeper af die redt zijn ploeg. Aan de andere kant moet Sander zich twee keer strekken voor een tegendoelpunt uit de tegenaanval begint Lucas een rush vanaf het middenveld schudt zijn bewakers af maar de keeper is weer een blokkade. Het is vandaag hardwerken voor de verdedigers Lucas Devlin Brent Jelte en Martan maar vooralsnog houden ze stand. Zo ook Brent die een inzet van de lijn haalt. SDVB blijft kansen creëren prachtige pass Lass op Lucas maar die komt een teen lengte te kort voor een doelpunt.

Zo gaan we het laatste kwartier in dat wordt op het tandvlees lopen. 25e minuut Milan weer de diepte ingestuurd keeper redt bekwaam. 27e minuut scoort Milan zijn verdiende treffer 3 – 0. Dit gaan we niet meer weggeven hopen we. 32e minuut vrije trap SDCP weer een mooie redding van Sander die een prima partij keepte vandaag. 35e minuut komt SDCP op 3 -1 met toch nog wat minuten te spelen worden nog even bloedstollende minuten maar SDVB is de wedstrijd meester en wint door strijd inzet en passie verdient met 3 – 1. Complimenten voor de spelers die ondanks dat ze snel met 10 man stonden de wedstrijd prima hebben uitgespeeld.

SDVB JO17-3 in het "nieuw" haalt eerste 3 punten binnen! 1