• SDVB MO13-1 Kampioen!!

  22 mei 2022
 • mo13-1 kampioen
 • Na 10 zenuwslopende wedstrijden kon het dan afgelopen zaterdag bijna niet meer mis gaan. Nog 2 wedstrijden te gaan en 3 punten waren genoeg. De meiden ging met een goed gevoel richting Elst waar dus 3 punten gehaald gingen worden. Spero MO13-1 was de tegenstander, op papier zou het een lastige wedstrijden zijn.

   

  Eenmaal daar aangekomen gingen de meiden snel omkleden en ze hadden er veel zin, bij sommige was de spanning hoog maar eenmaal op het veld nam dat iets af. Spero begon sterk maar SDVB gaf niet op na goed druk zetten wist Sera de 0-1 te maken. SDVB had het spel overgenomen en zij waren de voetballende ploeg die kansen creëerde. In de rust allemaal even naar de kleedkamer en opmaken voor de 2e helft. Al snel bleek dat Spero zich niet zo makkelijk liet inmaken. Na 3 ballen die door SDVB van de lijn werden afgehaald stond het nog steeds 0-1. Door goed druk te zetten ging de verdediging van Spero helemaal in de fout. Door een veel te zachte terugspeel bal kon Jenara de bal koel intikken. 0-2 was de tussenstand.

  SDVB MO13-1 Kampioen!! 2  SDVB MO13-1 Kampioen!! 4

  En daar was het fluitsignaal SDVB MO13-1 is kampioen van de 1e klassen!!! Een super prestatie waar de meiden zelf hard voor hebben gewerkt. 9 winst partijen en 2 gelijk en dus niet verloren. En met maar 5 tegendoelpunten hebben wij de minst gepasseerde keepster!!

  SDVB 0–0 RKSV Driel
  Heteren 0-8 SDVB
  OSC 1-3 SDVB
  SDVB 0-0 Heteren
  Sparta Nijkerk 1-3 SDVB
  SDVB 2-1 Spero
  SDVB 2-0 Sparta Nijkerk
  SDVB MO13-2 1-9 SDVB MO13-1
  RKSV Driel 1-2 SDVB
  SDVB 2-0 OSC
  Spero 0-2 SDVB

  SDVB MO13-1 Kampioen!! 3

  Aankomende zaterdag staat er nog een wedstrijd op het programma en dat is thuis tegen SDVB MO13-2.
  Wij als leiding willen alle ouders bedanken voor de goeie steun elke zaterdag langs de velden.

  SDVBarneveld MO13-1 wint in nieuwe sponsor kleding. 4
  Ook willen wij onze 3 Sponsoren hartelijk bedanken voor hun inzet, echt super!!!
  Primera de Bruijn - Beek glas - Stukadoorbedrijf Simon & Meerman.
  Primera de Bruijn

  simon meerman

rfwbs-slide