2 feb 2020
  • sdvBarneveld2 wint ook de 2e wedstrijd.

Veensche Boys2 - sdvBarneveld2 12:00 uur sportpark Nijkerkerveen.

SDVB begon erg goed ontdanks de druk van Veensche Boys2.

Een snelle uitbraak op rechts en assist van Ruano Taribuka op Ruben Smit die de bal lekker hard in het net schoot 23e min 0-1.

10 min later schoot Ruano zelf door de benen van de keeper van Veensche boys2 33e min 0-2.

Wat de Nijkerkerveeners ook probeerde ze kwamen niet verder dan de 16 meter van sdvBarneveld2.

5 min voor de rust een mooie steekbal van Silvan op Ruano die van rechts vanaf de achterlijn de bal terug legde op de weer vrijstaande Ruben Smit en de bal hard in de rechter kruising schoot. 40e min 0-3.

Na de rust voor de aftrap 2e helft stonden een aantal spelers van SDVB2 al weer gretig een balletje te trappen als of ze niet konden

wachten op de volgende paar doelpunten temaken.

Stan te Grotenhuis bleef achter in de kleedkamer en werd vervangen door Koen Faber.

De 2e helft begon moeizaam SDVB2 probeerde snel bij het doel te komen maar dat ging niet zo makkelijk als in de 1ste helft.

De passes waren niet goed of kwamen niet aan. En in de afwerking niet scherp genoeg. Met als grote kans voor Silvan om de 0-4 op zijn naam te zetten. Nee, in de opbouw wilde het niet lukken. Maar Veensche Boys2 profiteerde daar ook niet van.

In de standaard situaties hadden we meer kansen door extra druk te zetten op de verdediging van Veensche Boys2, na een slechte terug speel bal op de keeper, en het goed doorlopen van Koen belande de bal wel in het net 0-4.

En sdvBarneveld2 dacht dat ze na de 0-4 er al waren met nog 5 min tegaan, de wedstrijd rustig uit te spelen. En toen kwam de uitbraak van nummer 17 van Veensche Boys alleen op de keeper Rens van Harskamp die de doelpoging nog redde maar door een late sliding van Ruben Overeem belande de bal via via toch achter Rens van Harskamp. 1-4.

En dat was na wat extra tijd ook de eindstand 1-4. De 3 punten gaan weer mee naar Barneveld.

Scheidsrechter: R.S. Adema

3 gele kaarten voor Veensche Boys2

Opstelling: Rens van Harskamp(k), Bart van Dijk, Kevin Eskens, Mats te Grotenhuis, Ruben Overeem, Bart Verbeek, Ruben Smit, Stan te Grotenhuis (Koen Faber), Stefan Schuring (Gerben Bos), Ruano Taribuka (Gijs Engelbrecht), Silvan van Hierden

Fotoreportage door: Melvin Taribuka.