• Trots op onze vrijwilligers!

  30 nov 2019
 • Tijdens de afgelopen algemene leden vergadering van SDV Barneveld zijn 7 zilveren en 1 gouden speld uitgereikt.
  Voor al hun jarenlange werk als jeugdleider, Scheidsrechter, de TC jeugd en de opleiding/begeleiding van jonge scheidsrechters binnen de vereniging kregen Andre Buisman, Rien van Tilburg, Koos van Geresteyn en Ton Schuit de Zilveren verenigingsspeld overhandigd. Bij hen werd nadrukkelijk benoemd hoe belangrijk hun taken zijn binnen SDV Barneveld gelet op de aandacht voor en het belang van een goed lopende jeugdorganisatie.
   
  Ralf Hogendoorn, voor zijn nimmer aflatende hulp op allerlei fronten binnen de vereniging, van leider tot vlagger tot kantine medewerker tot fanatieke bouwmedewerker naast het werk als oliebollen bakker.., ook hij kreeg de zilveren speld overhandigd.
  Helen van de Braak werd de zilveren speld uitgereikt voor haar jarenlange wekelijkse werk in de kantine, de schoonmaak en het wassen van de kleding. Daarnaast werd nadrukkelijk benoemd hoe trots wij zijn op Helen die met recht de aanvoerder van een vrijwilligers gezin mag worden genoemd. 
   
  Sjoerd Jansen kreeg de zilveren speld uitgereikt als de motor achter de Jeugdafdeling die zo ontzettend snel en goed vorm krijgt. Sjoerd heeft ontzettend veel werk verzet en al vanaf jonge leeftijd heel veel gedaan voor de vereniging, een echte verenigingsjaar die de speld absoluut verdient.
   
  Over jonge leeftijd gesproken: Henk Hendriksen is al bij SDV Barneveld sinds zijn 14e jaar en schopte het als keeper tot in het 2e elftal. Henk is niet weg te denken als leider in de jeugd als drukke scheidsrechter op onze velden en werd geprezen om zijn ongelooflijke inzet en doorzettingsvermogen. Respect hoe zich weer heeft terug-geknokt op de velden, SDVB is ongelooflijk blij met deze kanjer die met recht de gouden verenigingsspeld kreeg overhandigd. 
   
  Dit jaar hadden we ook de "Bedankbloemen". Deze bloemen waren speciaal voor Peter Kap, Yvonne Kievith en Mark Schipper. Omdat zij een bijzondere bijdrage hebben geleverd met het pannaveld, de kantine en de hoofdsponsorgroep.
   
rfwbs-slide