• Spelerscarrousel 22-23: de selectie krijgt al vorm

  6 jan 2022
 • A-Selectie SDVBarneveld 2022 - 2023

  De selectie krijgt al vorm.

  Bart Schreuder zei al: “De vaart zit er in bij de TC.” 7 spelers tekenen bij, 1 speler komt er nieuw bij en 1 speler gaat ons verlaten.

  Eerst de spelers die bijtekenen:
  Sil Buikema heeft het goed naar zijn zin en heeft voor 2 seizoenen bijgetekend. Thijs Uyterwaal, Levi Smit, Ramon Houtveen en Kevin Eskens blijven ook 2 jaar langer bij de club. Milan van Elten en Zakaria el Biyar hebben 1 seizoen extra toegezegd.

  Wilbert Thomassen gaat revalideren bij zijn oude club Valleivogels. Met hem maakte ik een interview, je leest het hier.

  Tot slot van deze reeks is er Ryan van Ginkel.
  Deze 16 jarige middenvelder debuteerde onlangs in het eerste in een oefenwedstrijd tegen SDCP Putten. Ik sprak de talentvolle SDVB-er uit de JO17-1.

  Spelerscarrousel 22-23: De selectie krijgt al vorm.

  Ryan uit de O17-1 in september 2021 in actie tegen vv Bennekom O17-1

  Ben je verrast?
  Ja, eigenlijk wel. Ik had een gesprek met Erik (de Kruijff) en die bood me een contract. Ik ga deze uitdaging natuurlijk graag aan.

  Welke positie is jouw favoriet?
  Het liefst speel ik op 10, maar ik kan op meer plekken uit de voeten. Links, rechts, maar wel op het middenveld. Ik wordt gehaald voor links half.

  Je speelde al een wedstrijd mee tegen Putten?
  Ja dat was heel leuk. Ik train ook al mee. Het is de bedoeling dat ik de rest van dit seizoen 1x in de week met het eerste en 1x met mijn oude team train.

  Over je huidige team gesproken?
  JO17-1 doet het erg goed. We hebben een hele goede lichting. We spelen al vanaf de E1 samen. We spelen hoofdklasse en dat is 2 klassen te laag. We hebben oefenwedstrijden gewonnen van ploegen die 2 klassen hoger spelen.

  De JO17-1 is ongeslagen en heeft al 69x gescoord in de eerste seizoenshelft. Hoeveel zijn er van jou? Ik weet het niet. Ik denk een stuk of 10.

  Ga je je teammaats missen?
  We zitten qua niveau heel dicht op elkaar. Ik hoop dat we over een paar jaar weer bij elkaar in een team spelen. Maar dan in het eerste.

  Wat is je doel?
  Mijn doel is spelen bij het beste team in Barneveld. SDVB staat voor mij op 1. Wat er verder gebeurt, dat zien we wel. Ik wil komend seizoen veel leren en het seizoen daarna veel speelminuten maken.

  Wat doe je naast voetbal?
  Ik zit op het JFC in de examenklas. En doe vakantiewerk via uitzendbureau EasyWork (bronshaan bij onze businessclub)

  Zit het talent in de genen?
  Haha, misschien wel. Mijn vader Richard speelde jaren in het tweede en mijn opa is Henk Morren….

  Spelerscarrousel 22-23: De selectie krijgt al vorm. 1

  Ryan in actie tegen vv Bennekom O17-1

rfwbs-slide