• banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Welkom op de nieuwe website van SDVB

  25 nov 2019
 • SDVB.nl is vernieuwd. Voortaan kunnen we je nog beter informeren over het laatste clubnieuws en belangrijke informatie over evenementen, wedstrijden en trainingen.

  Vooral onder de motorkap is het nodige veranderd. De grootste verbetering is dat SDVB.nl voortaan is gekoppeld aan de Voetbal.nl (app), Club TV en KNVB-systeem sportlink. Belangrijke informatie als uitslagen, standen en programma's worden daardoor automatisch getoond. Heb jij een bericht voor de website? Stuur een mail naar media@sdvb.nl

  App
  Voetbal.nl (app)Meer dan de helft van de leden heeft deze app nu al op de telefoon staan en het gebruik zal alleen maar toenemen. Dankzij de samenwerking met de KNVB maken we van Voetbal.nl een echte SDVB-app, toegankelijk voor alle leden en ouders van onze jongere voetballers. Naast basisinformatie over teams en wedstrijden vind je in de app binnenkort ook het laatste nieuws over de vereniging. En bij belangrijke gebeurtenissen stuurt SDVB je een pushmelding, waardoor je nooit meer een bericht of oproep hoeft te missen. Kortom, de nieuwe app biedt de vereniging veel nieuwe mogelijkheden om de interne communicatie te verbeteren.

  Club TV
  Speciaal voor bezoekers van onze kantine lanceren we Club TV. Via meerdere tv-schermen informeren we leden, sponsors, supporters en gasten bijvoorbeeld over uitslagen, nieuwtjes, vacatures en andere wetenswaardigheden. 

rfwbs-slide