• Training nieuwe A-selectie

  20 jun 2020
 • De afgelopen 2 weken heeft de nieuwe A-selectie getraind onderleiding van hoofdtrainer Bart Schreuder en assistent-trainers Wilco van Dijk, Barend Kolkman en Keeperstrainer Jeroen Labeur.

  Dinsdagavond 9 juni jl. was de eerste kennismaking met de nieuwe spelers en technische staf. De nieuwe spelers waren allen aanwezig. Zo waren de gebroeders Knul Luuc & Rob samen op het veld. Wilbert Thomassen van SDCP, en de bekende gezichten Henk Buijs, Wilfred Top en Ivar van Beek. Keeperstrainer Jeroen had Thijs Uyterwaal, Ruben van de Streek en de van GVVV overgekomen keeper Nick van der Linden onder de lat staan. Koen Nijhuis van VRC, linksback Edwin Aben van DTS, Rob van Eem van SVL en Rick van Walsem van DOVO. En natuurlijk de bekende gezichten uit onze eigen jeugd; Roy Bronkhorst, Milan van Elten, Rico Kuijt, Levi Smit, Ruano Taribuka, Kevin Eskens, Stan van Rootselaar. En natuurlijk de sterke kracht Ricardo Mengerink was ook weer van de partij. Afwezig was Zakaria ElBiyar en de gebleseerde Jeffrey van Deuveren. Binnenkort zullen we via een nieuwe rubriek kennismaken met de nieuwe A-selectie.

  Zaterdagochtend 20 juni was de laatste training. Deze training werd ontspannen afgewerkt tijdens de training werd er veel gelachen en dat is goed voor de ''team spirit''. Een aantal spelers nemen een korte pauze of vakantie en over een paar weken begint de volgende trainingsblok.

  Fotoreportage 1ste trainingsavond

  Fotoreportage training 20 juni gemaakt door: Melvin Taribuka.

rfwbs-slide