• Uitnodiging informatie-avond nieuwe spelregels

  14 sep 2020
 • UITNODIGING INFORMATIE-AVOND NIEUWE SPELREGELS

  Het nieuwe seizoen staat bijna op het punt van beginnen. Een nieuw seizoen en daarbij horen nieuwe spelregels. Om deze nieuwe spelregels aan een ieder kenbaar te maken, wordt er op maandag 5 oktober a.s. een informatieavond georganiseerd door de scheidsrechterscommissie.

  Deze avond zal o.a. in het teken staan van de nieuwe spelregels, nieuwe afspraken rond de wedstrijden, tevens zullen er een aantal spelsituaties getoond worden waarover gediscussieerd kan worden welke beslissing er genomen dient te worden, enz., enz..

  Een bekende KNVB scheidsrechter zal deze avond de presentatie voor zijn rekening nemen.

  Wij nodigen alle scheidsrechters, leiders, trainers, spelers (JO17/19/senioren), speelsters(MO17/VR1), ouders en overige belangstellenden van harte uit om aanwezig te zijn.

  Kortom een avond waar je bij moet zijn.

  Wanneer: maandag 5 oktober 2020

  Waar: Businessruimte SDV Barneveld

  In verband met de huidige maatregelen zullen er drie blokken zijn van 50 minuten. We beginnen de eerste sessie om 19.00 uur en daarna om 20.00 uur en de laatste zal om 21.00 uur beginnen. Tevens dient een ieder zich vooraf aan te melden via onderstaande link en maak een keuze welke sessie je voorkeur heeft (max. 25 personen per sessie)

  Vragen of informatie: mail naar jeugdscheidsrechters@sdvb.nl.

  Klik hier voor aanmelden

rfwbs-slide