• <
  >
 • Valse start voor SDVBarneveld.

  4 okt 2020
 • Barneveld:  Het zit SDVB nog niet mee. Zaterdag werd in Bennekom terecht, maar onnodig verloren. Een domme rode kaart voor Rob van Eem werd het breekpunt in de wedstrijd. Twee punten uit de eerste drie wedstrijden is teleurstellend, een valse start.

  "We hadden er meer van verwacht,.", was een understatement van trainer Bart Schreuder.

  Door: Tijmen van Ginkel

  Valse start voor SDVBarneveld. 1 Valse start voor SDVBarneveld. 2

  Die valse start was er ook in de wedstrijd tegen Bennekom.

  SDVB begon goed, met een dot van een kans voor Levi Smit, maar al in de 5e minuut viel smaakmaker Zakaria el Biyar uit met een blessure. Even later kon Levi Smit ook niet verder en was er al de 2e klap. Maar SDVB rechtte de rug en de wedstrijd bleef redelijk in evenwicht. De laatste tien minuten voor rust waren voor Bennekom.

  Zij drukten door en schoten twee keer op de paal. Het bleef 0-0 na 45 minuten.

  In de rust werd de boel omgezet: "Na de blessures brachten we Rob van Eem naar voren.

  Eerst naar links midden en Rico Kuijt rechts voor. Na de rust wisselden zij van positie en speelde Rob rechts voor. Dat zag er goed uit, tot die domme rode kaart." Rob maakte in de 52e minuut een natrappende beweging naar de tegenstander en kon prompt gaan douchen.

  Valse start voor SDVBarneveld. 4 Valse start voor SDVBarneveld. 5

  Dat werd het breekpunt in de wedstrijd.

  In de stromende regen profiteerde Bennekom slim van de man meer situatie. Ruim vijf minuten na de rode kaart scoorde Martijn Klein Holte de 1-0.

  Bart Schreuder reageerde met een opmerkelijke wissel. Rob Knul zat alweer op de bank, na een snelle revalidatie en mocht een kwartier meedoen.

  "Met drie  man achterin gingen we alles of niets spelen. Dat leverde nog bijna de gelijkmaker op. Bennekom schoot op de paal en uit de tegenstoot kreeg Wilbert (Thomassen) een grote kans." In de blessuretijd maakte Just Berends aan alle onzekerheid een einde, door een penalty binnen te schieten. "Ja, 2 punten is teleurstellend. Het zou makkelijker te accepteren zijn, als je terecht de punten verspeeld. Maar we zijn niet een keer weggespeeld. Het hadden net zo goed 7 punten kunnen zijn. De jongens werken hard. Er zit muziek in de groep, maar we moeten alleen de juiste toon nog vinden."

  Fotoreportage. vv Bennekom - SDVBarneveld door Melvin Taribuka.

  Statistieken A-selectie 2020-2021 alle verslagen enz.

  Publiek: 0

   

  Scheidsrechter: W. Rutgers uit Dinxperloo

  met de onafhankelijke assistenten van Leeuwen en Jaspers

   

  Doelpunten:
  59. 1-0 Martin Klein Holte

  92. 2-0 Just Berends (pen.)

   

  geel SDVB: Roy Bronkhorst, Wilbert Thomassen

  rood SDVB: Rob van Eem

   

  Opstelling: Ruben van de Streek(k), Roy Bronkhorst, Edwin Aben, Zakaria El Biyar(5. Koen Nijhuis(60. Rob Knul), Wilbert Thomassen, Levi Smit(11 Milan van Elten),  Rick van Walsem, Rico Kuijt, Ivar van Beek, Rob van Eem, Luuc Knul

rfwbs-slide