• SDVB 70 jaar jubileum logo
 • banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Visie

  Visie Business Club SDV Barneveld

  Business Club SDV Barneveld heeft als visie om de ondernemers in Barneveld en omstreken met elkaar te verbinden. Door deze verbindingen versterken bedrijven elkaar en creëren ondernemers een fantastisch maatschappelijk veld voor de gemeenschap van Barneveld. Als mensen delen, ontstaat er een vermenigvuldigingsfactor. Of het nu om een kleine of een grote organisatie gaat. Van geven wordt je namelijk nooit armer…

  Hierdoor kunnen wij de samenleving in Barneveld op het gebied van de voetbalsport iets moois terug geven. Ook zijn wij een inspiratiebron voor andere verenigingen. Business Club SDV Barneveld is opgericht op 22 juni 1998 en wil de komende jaren 100 procent participeren in de gemeenschap van Barneveld. We gaan met elkaar investeren in kennis en kunde. Elke ondernemer mag dit naar eigen inzicht en eigen draagkracht doen. De combinatie van ondernemen en sportieve ontspanning is een gezonde basis voor een groeiende samenleving!

  De Business Club zal bedrijven tijdens de ondernemerssessies regelmatig het podium geven om hun visie uit te dragen. Daarnaast ondersteunt de Business Club door het inspireren van ondernemersavonden en werkbezoeken. Zo zal elk jaar in september het seizoen worden geopend in het AFAS theater in Leusden. De hoofdtrainer presenteert de A-selectie tijdens deze inspiratiesessie. Het seizoen wordt afgesloten op de derde donderdag van juni, waarbij alle ondernemers van Barneveld en omstreken het slotdeel van de avond mogen bijwonen.

  Ondernemend Barneveld is van harte welkom bij Business Club SDV Barneveld. Samen streven wij naar een sportieve en groeiende toekomst, waarover iedereen met plezier spreekt!

 • business club logo liggend
rfwbs-slide