• SDVB 70 jaar jubileum logo
 • banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • VOETBAL.NL

    

 • Download de app!

   

  De Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het e-mail adres waarmee je bij SDVB bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid met elkaar delen. Superhandig om op de hoogte te blijven van alles wat er zich binnen je team en SDVB afspeelt.

  Google play 

  Account Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account bij Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het e-mailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij SDVB in de ledenadministratie bekend bent. Hoe weet ik met welk e-mailadres ik bekend ben bij SDVB? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van SDVB ontvangt is het adres waarmee je bij SDVB bekend bent. Weet je dit niet, stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@sdvb.nl.

  2. Je hebt nog geen account. Via Registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je het e-mail adres gebruikt waarmee je bij SDVB bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl. Je kunt dit account gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd via Sportlink.

  Meerdere kinderen bij SDVB? Heb je meerdere kinderen bij SDVB en is je email adres gekoppeld aan meerdere leden van SDVB? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "Wisselen van persoon"

  Heb je vragen over het instellen van je privacy in de Voetbal.nl app? Bekijk dan onderstaand filmpje. Het videofilmpje is ter beschikking gesteld door Sportlink in samenwerking met Ramon Nijhuis (R.K.S.V Vogido). Klik hier voor de video.

   

 • Ledenpas - spelerspas

  Door de invoering van de Wedstrijdzaken-app, waar digitale spelerspassen onderdeel van uit maken, zijn de plastic spelerspassen volledig verdwenen uit het amateurvoetbal.

  Een geldig legitimatiebewijs in combinatie met het geplaatst kunnen worden op het DWF betekent dat een speler qua lidmaatschap en leeftijdscategorie speelgerechtigd is.

  Hieronder vind je voor alle betrokkenen (spelers, coach, wedstrijdsecretaris en scheidsrechter) nadere uitleg middels een KNVB Youtube filmpje.

  instructievideo spelersopgaaf                                      instructievideo wedstrijdverloop                                    instructievideo spelerspascontrole

 • Verjaardagen op de SDVB website

  Wil jij dat jouw naam wel / niet wordt getoond op de SDVB website als je jarig bent? Je kunt dat zelf instellen in de voetbal.nl app (via tablet of smartphone, niet via laptop of desktop computer!).

  1. Als je profiel in de voetbal.nl app op 'Afgeschermd' staat dan zal je naam niet getoond worden op de website als je jarig bent.
  2. Wil je jouw verjaardag wel op de SDVB site aangekondigd zien, dan moet je in de voetbal.nl app, je zichtbaarheid op 'Normaal' of 'Beperkt' zetten.

  Iedereen kan een account aanmaken (link) voor de KNVB apps, ook als je zelf niet voetbalt! Meer informatie over de zichtbaarheid in de KNVB apps.

  Als vrijwilliger kun je de Ledenadministratie ook verzoeken om je geboortedatum te verwijderen uit Sportlink, dan wordt je naam ook niet getoond op de website als je jarig bent.

  Dit kan niet voor leden van een team, omdat een geboortedatum dan verplicht is (dat geldt ook voor de T-teams en de spelers op de wachtlijst want deze staan allemaal in zogenaamde 'lokale teams').

  Vragen? Mail de Ledenadministratie: ledenadmin@sdvb.nl.

 • Privacy & koppeling

  Heb je vragen over het instellen van je privacy in de Voetbal.nl app? Bekijk dan onderstaande filmpje. Heb je dan nog vragen of staan je instellingen niet zoals ze zouden moeten staan? Neem dan contact op met 

  Ledenadministratie.

  Ledenadministratie SDV Barneveld

   

rfwbs-slide