• SDVB 70 jaar jubileum logo
 • banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Voorbeschouwing: drie keer is scheepsrecht voor SDVB?

  22 nov 2022
 • voorbeschouwing 26 november 2022
 • Hallo voetbalvrienden,

  Drie keer is scheepsrecht voor SDVB?

  Zaterdag 26 november 15.00 uur Flevo Boys - SDVB

  Dit wordt de derde degradatiewedstrijd achter elkaar. De eerste, bij WV-HEDW ging verloren. De tweede tegen d’Olde Veste werd gelijk. Nu dus tegen Flevo Boys in Emmeloord. Gaan we de lijn doortrekken en dan nu wel winnen?

  Flevo Boys is doet het tot nu toe in deze competitie verrassend slecht. Met een vrijwel ongewijzigde selectie eindigden ze vorig seizoen op de 7 e plaats. Maar blijkbaar wordt goalgetter Yumé Ramos enorm gemist. Hij schoot er 19 in. De andere spits, Timon Rorije moet het nu alleen doen. Weet je die te beteugelen, dan is de angel er uit. Voor de andere negen treffers waren 6 spelers nodig.

  Maar dat zeiden we ook van AZSV en van WV-HEDW. En moet je kijken hoe we die in het zadel hielpen. Zij staan nu respectievelijk op de 6 e en de 10 e plaats! Achterin moeten we de boel dicht timmeren, want intussen heeft SDVB de meeste tegendoelpunten van allemaal. Nee, het loopt nog helemaal niet, zoals Bart voor ogen had. Maar het kan omkeren, dat zagen we zaterdag in de blessuretijd.

  Wat een ontknoping was dat zeg. Zo zie je maar weer. Wil je de pareltjes zien, moet je er wel bij zijn. Het is krap 100 km naar Emmeloord. Maar wellicht nu wel de moeite waard. De jongens blijven knokken en wij blijven aanmoedigen, toch?

  Tijmen

  Herrinert u zich deze nog? 19 mei 2018.

  Voorbeschouwing: Flevoboys - SDVB

  hoofdsponsorgroep banner 2022-2023

rfwbs-slide