• Win een gesigneerd shirt van Sander van de Streek (FC Utrecht)!

  4 mei 2021
 • Sander is opgegroeid bij SDVB en groot geworden bij FC Utrecht. Afgelopen weekend scoorde hij al weer in de vierde minuut het eerste doelpunt tegen Willem II.

  Een shirt van Sander, met zijn handtekening, kan van jou zijn als je één of meer loten koopt voor een goed doel. Het is een verloting met heel veel prijzen (meer dan 80) die beschikbaar zijn gesteld door lokale ondernemers uit de regio (waaronder ook Barneveldse ondernemers zoals ByBoo, garage Verheul en Echte bakker van der Veer).

  Het goede doel is: https://onderzoekbijkinderen.actievoorumcutrecht-wkz.nl/project/hart-op-weg. Als je op deze pagina even naar beneden scrolt zie je Joas, een DTS jeugdspeler (ook blauw-wit), die ondanks zijn hartprobleem mee kan voetballen met zijn leeftijdsgenootjes. Om dit mogelijk te maken hebben deze kinderen optimale begeleiding nodig en die is er momenteel niet. Daarom hebben 9 moeders van deze kinderen een actie opgestart en onderdeel daarvan is deze verloting. Zij willen heel graag dat hun kind normaal mee kan doen in de maatschappij, en welke ouder wil dat niet?

  Wil jij kans maken op dat shirt van Sander (beschikbaar gesteld door FC Utrecht) of op een van de vele andere prijzen? Koop dan een lot: 4 euro per stuk en 3 voor 10 euro. Je kunt loten kopen via instagram: https://www.instagram.com/p/COUyg4zjzCg/. Maar doe dat wel snel, de verkoop sluit op donderdag 6 mei om 18.00 uur en de trekking is diezelfde avond om 20.00 uur.

  En als je dan (helaas) niks hebt gewonnen dan heb je tóch gewonnen. Want met de aankoop van jouw lot(en) heb jij het lot van kinderen met een hartprobleem in positieve zin beïnvloed!

  Sterk door Vriendschap, in Barneveld en wijde omgeving!

rfwbs-slide