• SDVB 70 jaar jubileum logo
 • banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Workshop Vlaggen (Assistent-Scheidsrechter).

  26 sep 2023
 • Workshop Vlaggen (Assistent-Scheidsrechter).

  Een nieuw seizoen komt er weer aan en bij vele elftallen is het zo dat er wekelijks iemand aan de zijlijn moet staan als assistent-scheidsrechter. Maar wat houdt dit precies in? En hoe kan je deze rol naar eer en geweten uitvoeren?

  Om je meer vertrouwen te geven in de rol als assistent-scheidsrechter organiseert SDV Barneveld een workshop waarin je leert en ervaart hoe het is om de rol van assistent-scheidsrechter in te vullen.

  In deze workshop leer je de (spel)regels die van belang zijn en ervaar je wat de juiste vlagsignalen zijn. Ook kijken we naar het gedrag en uitstraling en met name wat voor invloed het kan hebben en als laatste krijg je praktische tips mee hoe je kunt zorgen voor een positieve samenwerking met de scheidsrechter zodat je met meer vertrouwen langs de zijlijn kan staan.

  Deze workshop is uitermate geschikt voor ouders van spelers die komend seizoen voor het eerst te maken krijgen met voetballen op een heel veld (elftallen vanaf JO13). Maar ook ouders die al enige ervaring hebben in het vlaggen en graag een opfriscursus willen (ook spelregels veranderen).

  Ook clubscheidsrechters en begeleiding van elftallen zijn van harte welkom. Eigenlijk is iedereen welkom die het wel eens oneens is met de (assistent-)scheidsrechter

  In verband met de planning vragen wij je dit formulier in te vullen.

  De workshop wordt gehouden op woensdag 27 september a.s. in de kantine van SDV Barneveld. Aanvang 19.30 uur.
  origineel sdvb logo

rfwbs-slide