• <
  >
 • Zaterdag "uitzwaai-wedstrijd" Sparta Nijkerk - SDV Barneveld

  23 jun 2021
 • Hallo voetbalvrienden,

  Zaterdag 26 juni 2021 om 15.00 uur Sparta Nijkerk - SDV Barneveld

  Wat een verrassing! We sluiten dit rare seizoen toch nog af met een echte wedstrijd. De versoepeling komt nog net op tijd. Nog net 1 wedstrijd voor de vakantie. “We hopen dat er veel sfeer is. We kijken er echt naar uit.”, aldus trainer Bart Schreuder.

  Zaterdag "uitzwaai-wedstrijd" Sparta Nijkerk - SDV Barneveld

  Thimo Vink tijdens de training.

  Het eerste elftal zou eigenlijk morgen (donderdag) het seizoen afsluiten. Bart: “We zijn rustig doorgegaan met trainen en dachten donderdag de slotactiviteiten voor de vakantie te doen. Maar we kunnen nog 1 wedstrijd naar voren halen. In juli staan nog 4 trainingen gepland en 14 augustus begint de normale voorbereiding op het nieuwe seizoen. Van de nieuwe spelers gaat Thimo Vink mee. Het is wel leuk dat we zo kunnen afsluiten. We weten dat er bij Sparta altijd veel publiek komt en hopen dat er ook nog veel supporters meegaan. We zien er naar uit en hopen op een leuke sfeer.”

  De versoepelingen zijn zodanig dat u allen van harte welkom bent. Er is nog wel een 1,5 meter regel voor de toeschouwers, maar alle verdere beperkingen zijn zaterdag ingetrokken.

  Dus na 34 weken wachten krijgen we toch nog een toetje. Noem het maar een uitzwaai-wedstrijd. Komt u ook?

  Tijmen van Ginkel

rfwbs-slide