• Zorg voor een correcte en herkenbare pasfoto op je spelerpas.

  14 jul 2022
 • Het is van 16 juni tot en met 31 oktober mogelijk om een (meer recente) foto te uploaden voor je spelerspas via de voetbal.nl app. Dit kan alleen met een mobiele telefoon of tablet, niet met een lap- of desktop! Ook de ledenadministratie kan de foto uploaden (via Sportlink), stuur daarvoor een foto naar ledenadmin@sdvb.nl

  Let op: je profielfoto in de voetbal.nl app komt ook op je digitale spelerspas te staan, dus zorg er voor dat je profielfoto een soort pasfoto is waar jij alleen op staat en alleen met je hoofd, zonder muts/pet/zonnebril/kat/cavia! Je spelerspas is een soort van 'paspoort'!

  Een selfie met je mobiel is prima, als je gezicht er maar goed op staat zodat je duidelijk herkenbaar bent voor de scheidsrechter.

  O 8-9-10-11-12 hoeven geen foto te uploaden (mag wel natuurlijk).

  Je bent zelf verantwoordelijk voor een goed gelijkende foto op je spelerspas. Jij en de ledenadministratie kunnen tot en met 31 oktober de pasfoto aanpassen (jij op de voetbal.nl app en SDVB in Sportlink), daarna kan het alleen via de KNVB (en daar zal vast een pittig geldbedrag aan hangen).

  Meer info van de KNVB over de foto op de spelerspas.

  Met vriendelijke groet,

  Ledenadministratie SDV Barneveld

rfwbs-slide