• SDVB 70 jaar jubileum logo
 • banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Onze club wordt gedragen door vele vrijwilligers.
  En dat is gezellig, maar ook echt essentieel.
  Kom jij onze club versterken of wil je meer informatie over alle mogelijkheden? Geef je direct op!

  Kijk ook op de Vacaturepagina voor alle actuele vacatures.

  Opgeven als vrijwilliger
  Vind je het leuk om ons te helpen? Geef je onderstaand op!

  Beleid vrijwilligerswerk voor spelende senioren
  Wij verwachten van alle spelende leden in de seniorenteams dat ze een bijdrage leveren aan het vrijwilligerswerk. Voordat het seizoen begint, kun je aangeven of je een taak wilt doen (ong. 20 uur) of dat je de taak wilt afkopen (á € 200,-). Onze vrijwilligerscommissie inventariseert elk seizoen de taken en controleert ook of de taken daadwerkelijk worden uitgevoerd.
  Opgave formulier vrijwilligerswerk 2023-2024 

  Beleid vrijwilligerswerk voor jeugdleden
  Wij verwachten van alle spelende jeugdleden in de O19 t/m O16 dat ze een bijdrage leveren aan het vrijwilligerswerk. Alle teams worden ingedeeld voor het spelbegeleiden of fluiten van jeugdwedstrijden van de jongste jeugd. Uiteraard mag je ook iets anders leuks doen! Geef je hier op.

  Beleid voor vrijwilligerswerk ouders/verzorgers
  Wij verwachten van alle ouders/verzorgers van de O15 t/m SNO dat zij een bijdrage leveren aan het vrijwilligerswerk. Per leeftijdscategorie koppelen we een taak aan een team. De ouders/verzorgers zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de uit te voeren taak. Dit kan bijvoorbeeld zijn het draaien van kantinediensten, het ondersteunen bij trainingen, kidsclub activiteiten, spelbegeleiding. Dit zal naast de standaard teamtaken als wassen en rijden bestaan. De verplichting van vrijwilligerswerk voor jeugdleden en ouders en verzorgers is een besluit door en voor de leden dat is genomen in de ledenvergadering van november 2018.

  Geen vrijwilligerswerk mogelijk?
  Het is ook mogelijk dat een ander jouw taak uitvoert. Wij verwachten altijd dat u zelf voor een vervanger zorgt.

rfwbs-slide