• banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • sd competitie 2023-2024
 • Afspraken oefenwedstrijden:
 • Regelmatig komen er verzoeken binnen voor oefenwedstrijden door de week op onze eigen velden.
   
  Gezien de bezetting van de velden voor trainingen zijn oefenwedstrijden nauwelijks in te passen in de schema's omdat de ruimte heel erg beperkt is en de grasvelden door de week nog meer belast gaan worden doordat oefenwedstrijden op gras gespeeld gaan worden en/of trainingen verplaatst moeten worden van kunstgras naar gras.
   
  Aangezien in de komende periode de grasvelden nauwelijks zullen herstellen / het gras nauwelijks groeit en de belasting per week al heel hoog is, is er in overleg met de consul besloten door de week één lijn te trekken en voor geen enkel team oefenwedstrijden thuis toe te staan. Op deze manier willen we proberen de geplande trainingen voor alle teams zoveel mogelijk door te laten gaan en er ook voor te zorgen dat we op zaterdag allemaal onze wedstrijden kunnen spelen. De regels voor de trainingen op gras bij afgelasting van de grasvelden worden op korte termijn gepubliceerd.
   
  Als het gaat om door-de-weekse inhaal- beker- of andere KNVB wedstrijden, wedstrijden van de A-selectie en Jong SDVB dan zullen deze uiteraard wel worden ingepland. In dat geval zullen andere teams bij het trainen soms moeten inschuiven.
   
  Verzoeken voor velden voor oefenwedstrijden op zaterdag kunnen gericht worden aan wedstrijdsecretariaat@sdvb.nl
rfwbs-slide