• <
  >
 • Voorbeschouwing: SDVBarneveld wil revanche in Druten

  14 sep 2021
 • Zaterdag 18 September 2021 om 17.00 uur DIO’30 - SDV Barneveld

  De laatste knock-out wedstrijd in de districtsbeker voor SDVB werd gespeeld op 16 november 2019. In Afferden (Druten) tegen….. DIO’30. De Barnevelders werden middels penalty’s uitgeschakeld. 2019 was een topjaar voor DIO. In dat jaar werden ze kampioen in 3D, overwinterden ze in de beker en eindigden ze op plek 5 in de 2e klasse. Ook het vorige seizoen werd voortvarend begonnen, met 12 uit 4 en bekerwinst.

  Nu hangt de vlag er plots heel anders bij. Dio’30 heeft de eerste 2 bekerwedstrijden verloren en is al uitgeschakeld. SDVB heeft er 2 gewonnen en is al door naar de volgende ronde. Dit werpt toch een heel ander licht op deze wedstrijd. Qua bekervoetbal is het om des keizers baard. Maar toch is het interessant. Het is de generale repetitie voordat de competitie begint. Bart Schreuder kan nog één keer experimenteren met zijn team. Nog één keer slijpen aan het nieuwe concept.

  Dus toch een wedstrijd die serieus genomen wordt. Ten eerste vanwege die revanche. Zeven huidige selectiespelers stonden op het veld bij de vorige uitschakeling! Ten tweede kunnen de spelers, Bart er nog één keer in een wedstrijd van overtuigen dat ie toch echt wel in de basis hoort volgende week tegen CSV Apeldoorn. Vijf uur spelen blijft een rot tijd en 60km weg blijft een rot eind,
  maar voor ons geen bezwaar om te gaan toch?

  Tot zaterdag,
  Tijmen.

  PS:

  We hebben uw hulp nodig.
  Onze vaste twitteraar Bert van Pijkeren houdt, tijdens de wedstrijd, het thuisfront op de hoogte. SDVB twitter logo Hij doet een stapje terug en zoekt iemand die de helft van de wedstrijden over wil nemen. Meld je bij Bert (Of bij Melvin of bij mij) als je ons uit de brand wilt helpen. Het is geen lastige klus. De mensen die niet naar de wedstrijd kunnen komen, waarderen het enorm als we hen op de hoogte houden van de opstelling, wissels en doelpunten. Sommige maken er een heel relaas van, maar dat hoeft niet. Dat doe je alleen maar als je dat leuk vindt. Dus help onze vrienden (Sterk Door Vriendschap)

rfwbs-slide